
با روشهای پس انداز بیشتر آشنا شویم (قسمت ۲)
در قسمت نخست این یادداشت، به معرفی برخی از شیوههای مدیریت مخارج و روشهای پس انداز پرداخته شد؛ اما، این شیوه ها متنوع بوده و به روشهای گوناگونی تقسیم میشود. در این یادداشت به معرفی برخی دیگر از روش های پس انداز شخصی پرداخته میشود.
از گردشهای غیرضروری در مراکز خرید و پاساژها خودداری نمایید.
بسیاری مشاهده میشود حتی اگر افراد در حین گردش در مراکز خرید و پاساژها قصد خرید نداشته باشند، امکان خرید ناخواسته افزایش مییابد. برای مدیریت مخارج خود و افزایش میزان پس انداز ماهانه خود سعی کنید از گردشهای غیرضروری در مراکز خرید خودداری نمایید.
استفاده از تاکسی ممنوع
اگرچه استفاده از تاکسیها باعث سهولت و آسایش در تردد افراد میشود، اما سهم عظیمی در مصرف درآمد ماهانه دارد و مانع از پس انداز می گردد. برای افزایش میزان پس انداز، تا جای ممکن وسایل نقلیه عمومی را جایگزین تاکسی و آژانس نمایید.
قیمت اجناس را مقایسه نموده و چانه بزنید.
به طور طبیعی اجناس مورد نیاز شما، توسط شرکتهای گوناگونی تولید میشود. یکی از راههای مدیریت مخارجتان، مقایسه قیمت یک کالای تولیدی شرکتها با یکدیگر میباشد تا بتوانید ارزانترین اجناس را به شرط حفظ کیفیت انتخاب نمایید. افزون بر این روش، چانه زنی با فروشندگان این امکان را فراهم میآورد تا محصول مورد نظرتان را با هزینهای پایینتر خریداری نمایید. عموماً توصیه میشود تفاوت قیمت خریداری شده پیش و پس از چانه زنی به عنوان پس انداز در نظر گرفته شود. این شیوه، یکی از روشهای پس انداز به شمار میآید.
تخفیفها را در اولویت قرار دهید.
تا جای ممکن سعی کنید اجناس و محصولاتی را خریداری کنید که دارای تخفیف میباشند. سپس، مبلغ تخفیف را به عنوان پس انداز در حساب شخصی قرار دهید.
میتوانید برخی از محصولات را کرایه نمایید.
یکی دیگر از راههای مدیریت مخارج و افزایش میزان پس انداز ماهانه، اجاره و کرایه برخی از محصولات همانند کتاب و نشریات میباشد. این کار در طولانی مدت تأثیر مثبتی روی هزینههای شخصی دارد.
1 دیدگاه