
دستگاه خودپرداز
انواع متفاوتی پوز وجود دارد. نوعی از آن دستگاه خودپرداز است. دستگاه خودپرداز چندی است که وارد بازار شده است. این عامل، باعث درآمدزایی دولتها، افراد شخصی و صاحبان آنها گردد؛ اما، لازم است بدانید که این دستگاهها و بهطورکلی، خودپردازها دارای مزایا و معایبی هستند که افرادی که قصد خرید دستگاه خودپرداز شخصی را دارند باید از این مزایا و معایب مطلع باشند. به همین دلیل، در این مطلب به معرفی مزایا و معایب دستگاه های خودپرداز پرداخته خواهد شد.
مزایای خودپرداز
خودپردازهای شخصی باعث افزایش تجارت و تبادلات بانکی میشود. براساس تعرفه بانک مرکزی انجام هرگونه تراکنش با دستگاه خودپرداز، 20 درصد سود برای صاحبان دستگاه دارد.
اعتبار بخشی به مکان و یا محلی که دستگاه در آن قرار دارد. به عبارت دیگر هنگامی که دستگاه خودپرداز در محلی نصب می شود، بهطور ناخودآگاه باعث رونق آن مکان ازجمله فروشگاه، شرکت، مغازه یا هر جای دیگر می شود؛ زیرا، بسیاری از افراد برای دریافت پول و یا انجام تراکنشهای بانکی به آن محل مراجعه میکنند.
استفاده از خودپردازها تا حد بسیار زیادی، امکان ایجاد چک برگشتی برای صاحبانش را کاهش میدهد.
معایب دستگاه خود پرداز
اما برخلاف مزایا، دستگاههای خودپرداز معایبی دارند که مالکان شخصی و دولتی باید از آنها مطلع باشند. عمدهترین معایب دستگاههای خودپرداز به شرح ذیل است:
تامین امنیت دستگاههای خودپرداز خیلی حساس و حائز اهمیت است؛ زیرا، دستگاه خودپرداز دارای مقداری پول با ارزش حداقل سی میلیون تومان هستند. به علاوه، دستگاه از ارزش مادی برخوردار است. به همین دلیل، تامین امنیت دستگاههای خودپرداز بسیار مشکل است. به خصوص که در سالهای اخیر نمونههایی از دزدیهای دستگاههای خودپرداز به گوش رسیده است.
خراب شدن دستگاهها، ضبط کارتهای بانکی توسط دستگاه و یا نیاز به سرویس از جمله مواردی است که ممکن است در هر لحظه ایجاد شود و افراد باید به صورت فوری به محل دستگاه مراجعه نموده و مشکل را برطرف نمایند.
در مواردی مشاهده میشود دستگاه عملکرد کند و آهسته ای دارد. این عامل باعث میشود تا برخی از مشتریان عصبانی شده و روی دستگاه مشت بکوبند. زدن مشت باعث آسیبهایی به دستگاه میشود که صاحبان دستگاه ها متقبل پرداخت خسارات میشوند.
0 دیدگاه