راه اندازی فروشگاه شال و روسری
21
اکتبر

صفر تا صد راه اندازی فروشگاه شال و روسری (قسمت اول)

صفر تا صد راه اندازی فروشگاه شال و روسری (قسمت اول)

در کشور ما ایران به دلیل مسئلۀ حجاب، فروشگاه‌های شال و روسری بسیار زیاد است و برای خانم‌ها این پوشش و شیک بودن آن بسیار اهمیت دارد. این قلم کالا نه تنها مورد نیاز خانم‌ها است بلکه بسیاری از آقایان در مناسبت‌های مختلف، به این فروشگاه‌ها سری می‌زنند. در این مقاله و مقالۀ آتی قصد داریم دربارۀ صفر تا صد راه اندازی فروشگاه شال و روسری با شما صحبت کنیم. همه چیز دربارۀ راه اندازی این شغل و تمام چیزهایی که به آن نیاز دارید را در این دو مقاله می‌خوانید.

راه اندازی فروشگاه شال و روسری

مرحلۀ اول

برای راه اندازی فروشگاه شال و روسری باید ابتدا این شغل را کاملاً بررسی نمایید. منظور از بررسی این است که فضای کاری و کسب درآمد این شغل را بسنجید. مشتریان این شغل عموماً چه کسانی و در چه ردۀ سنی هستند؟ برای شغل فروشگاه شال و روسری شما می‌توانید با خیال راحت به این سؤالات پاسخ دهید. مشتریان فروشگاه شال و روسری همه خانم‌ها از هر ردۀ سنی حتی کودکان هستند. به دلیل این که این کالا هم کالای تجملاتی محسوب می‌شود و هم کالای مصرفی، بازار خوبی هم دارد و می‌توان در این شغل بسیار موفق شد.

مرحلۀ دوم

مرحله دوم بررسی بازار است. همان‌طور که گفتیم بازار شغل فروش روسری و شال در ایران اوضاع خوبی دارد. با کمی خلاقیت و تغییر اجناس مناسب فصل می‌توانید میزان فروش خود را افزایش دهید.

مرحلۀ سوم

مرحلۀ سوم برای راه اندازی این شغل، صحبت با همکاران  موفق در این شغل است. می‌توانید با صاحبان فروشگاه‌های شال و روسری که موفق‌تر از دیگر رقبایشان هستند مصاحبه کنید. می‌توانید صفر تا صد راه اندازی تا رسیدن به موفقیتشان را سؤال کنید و مسیر تجربه شده‌ای را پیش رو بگیرید.

مرحلۀ چهارم

راه اندازی فروشگاه شال و روسری
راه اندازی فروشگاه شال و روسری

مرحلۀ چهارم راه اندازی فروشگاه است. قصد داریم در این باره بیشتر با شما صحبت کنیم. برای راه اندازی فروشگاه، پس از دریافت جواز کسب، شما ابتدا باید انواع روسری و شال، جنس و قواره‌هایشان را بشناسید.

شال و روسری جنس‌های مختلفی دارد: حریر، ساتن، ابریشمی، ژاکارد، اسپان، لمه، آکریل و… از جمله جنس‌های انواع شال و روسری هستند. شاید لازم باشد قبل از هر چیز تفاوت شال و روسری را بدانید. شال قواره‌ای مستطیل شکل دارد و روسری قواره‌ای مربع شکل. معمولاً روسری برای مرتب بودن نیاز به گره یا استفاده از گیره روسری دارد، اما شال با چرخش دور گردن می‌تواند به‌راحتی ایستاده و شیک به نظر برسد. معمولاً از روسری در مواقع رسمی‌تر استفاده می‌شود و شال بیشتر جنبۀ اسپرت دارد. البته رسمی یا اسپرت بودن به طرح و رنگ روسری و شال نیز بستگی دارد. مثلاً شال مشکی با انواع منجوق و پولک‌دوزی می‌تواند بسیار رسمی‌تر از روسری رنگارنگی آبرنگی باشد.

البته سلیقۀ مشتریان ممکن است با شما بسیار متفاوت باشد. پس به سلیقۀ آن‌ها احترام بگذارید. برای گرفتن نتیجه بهتر برای راه اندازی فروشگاه شال و روسری می‌توانید از یک یا دو خانم برای خرید و انتخاب روسری عمده کمک بگیرید.

اغلب خانم‌ها ترجیح می‌دهند روسری را در فروشگاه امتحان کنند. داشتن آینه بزرگ دوسویه که پشت روسری و ایستایی آن قابل مشاهده باشد هم بسیار اهمیت دارد. در صورتی که فضای کافی داشته باشید می‌توانید یک اتاق پرو کوچک برای این کار در نظر بگیرید که مشتری راحت‌تر بتواند روسری مورد نظرش را امتحان کند. مشتری مداری از اصول مهمی است که باید در نظر بگیرید.

برای کسب درآمد بیشتر می‌توانید از سایر اکسسوری های مربوط به شال و روسری هم استفاده کنید. انواع ساق دست ست با روسری، انواع گیره و تلق روسری، انواع کیف و روسری‌های ست، همه و همه می‌توانند به جذب بیشتر مشتری کمک کنند.

مزایا و معایب فروشگاه شال و روسری

فروشگاه شال و روسری هم مانند بسیاری از مشاغل، مزایا و معایبی دارد. از جمله مزایای این شغل آن است که این شغل هیچ‌گاه از مد نمی‌افتد. خانم‌ها همیشه حتی در ایام عزاداری به این قلم کالا نیاز دارند. این شغل نیاز به فعالیت بدنی خاصی ندارد و بسیار سبک است. افراد مسن و خانم‌ها هم می‌توانند در این شغل مشغول شوند. مخاطب شما خانم‌ها هستند که نسبت به آقایان راحت‌تر خرید می‌کنند. این کالا فاسد نشدنی است و اغلب هم طرح‌های قدیمی از مد نمی‌افتد. همیشه هم انواع و اقسام طرح‌ها طرفداران خاص خود را دارند.از جمله معایب می‌توان به تایم طولانی روزانۀ این شغل اشاره کرد. موقعیت منطقه نیز می‌تواند تأثیر زیادی روی کسب و کار شما داشته باشد.

در مقالۀ آتی به موضوعات دیگر حول و حوش این شغل می‌پردازیم.