
مدیریت بودجه را یاد بگیرید
مدیریت مالی و مهارت مالی یکی از معیارهای حائز اهمیت به شمار میآید که هر فردی باید آن را یاد گرفته و مدیریت بودجه شخصی را انجام دهد بدیهی ست که هر فردی در طول ماه در آمد های متفاوتی دارد به همین دلیل هر فرد بر اساس میزان درآمد خود باید بودجه خود را برنامه ریزی نموده و هر بخش از آن را به کاری و یا بخشی از زندگی خود تخصیص دهد و به همین دلیل بسیاری از مدیران و نظریهپردازان اقتصادی اهمیت زیادی برای مدیریت بودجه قائل شدهاند. زیرا باعث میشود تا افراد بیشترین استفاده را از درآمد و بودجه خود داشته باشند. مدیریت بودجه باعث میشود تا شما بتوانید پساندازی برای خود فراهم کرده و با آن به مسائل جانبی همانند کلاسهای آموزشی بپردازید. در این یادداشت به معرفی برخی از راهکارهای مدیریت بودجه پرداخته میشود:
به برنامه مدیریتی خود متعهد باشید.
برنامهای برای خود تهیه کنید و سعی کنید به آن پایبند باشید. بدین منظور که سعی کنید هزینه های اضافی و مازاد را مديريت و تا حد امکان آنها را کاهش دهید. بدین صورت سعی کنید تا برنامه مدیریت بودجه خود را در ماه نخست تبیین نموده و مخارج و هزینههای خود را برپایه این برنامه مدیریت نمایید.
هدفمند نمودن مدیریت بودجه
بودجه خود را براساس اهداف به دو گروه طولانی مدت و کوتاه مدت تقسیم کنید؛ زیرا، هر یک از این دو بر زندگی شما تاثیر زیادی میگذارند. سعی کنید بودجه خود را تقسیمبندی نموده و آن را براساس مخارج هفتگی، ماهانه و سالانه تقسیم نموده و هر هزینه را براساس زمانبندی خود تخصیص نمایید.
هزینههای خود را محاسبه کنید.
برای بودجهبندی اقتصادی باید در وهله اول هزینههای خود را محاسبه کنید. بهطور کلی قبوض، صورتحسابهای ماهانه و برخی از اقساط را میتوان بخشی از هزینههای ثابت و اتفاقات غیرمترقبه را هزینههای غیرقابل پیشبینی در نظر گرفت؛ ازاینرو، باید بودجه خود را متناسب با این هزینهها طبقهبندی نمایید.
صرفهجویی را فراموش نکنید.
صرفهجویی در مخارج و خریدهای خود میتواند باعث افزایش میزان پسانداز و تقویت توان مالی شما شود. برای این کار میتوانید از حراجها و تخفیفات ویژه فروشگاهها استفاده نمایید.
0 دیدگاه