27
فوریه

نحوه کسب درآمد از خودپردازها

خودپردازها

استفاده از دستگاه‌های کارت‌خوان و خودپردازها بسیار رایج شده و دیگر کسی با خود پول نقد همراه ندارد و زمان خرید و حتی برداشت پول نیاز به خودپرداز پیدا می‌کنید. این خودپردازها معمولا در مناطق پررفت‌وآمد و شلوغ نصب می‌شوند که دسترسی به آنها آسان باشد و دارای امنیت بوده و ارتباط با اینترنت آنها آسان‌تر باشد. در حال حاضر افرادی هستند که با خرید دستگاه‌های خودپرداز سعی می‌کنند، برای خود منبع درآمد همیشگی را ایجاد کنند. زیرا هر فرد حقوقی و حقیقی می‌تواند بدون هیچ مشکلی صاحب یک دستگاه شخصی خودپرداز شود. افراد برای کسب درآمد از خودپردازها آموزش‌دیده و سود خوبی را برای خود قائل می‌شوند.

با خرید دستگاه خودپرداز درآمد کسب کنید!

زمانی که با دستگاه‌های خودپرداز تراکنش انجام می‌شود، معمولا مبلغی تحت عنوان کارمزد از حساب کاربر کسر می‌شود. قسمتی از این کارمزد کسر شده به بانک تعلق دارد و بقیه کارمزد کسر شده هم ‏ به‌حساب خریدار واریز می‌شود. پس می‌توان گفت یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری و درآمدزایی بالا خرید خودپرداز است. افرادی که مالک خودپردازها هستند، تعیین می‌کند که چه کسی در کسب درآمد از خودپردازها می‌تواند، سهیم باشد و مرکز پردازش ATM pept میزان درآمد اضافی را طبق دستورالعمل صاحبان دستگاه خودپرداز ارائه می‌کنند.

به صاحبان دستگاه‌های خودپرداز اپراتور هم گفته می‌شود. در بعضی از مواقع هم تعدادی از افراد با مشارکت هم یا شرکت‌ها می‌توانند، خودپرداز تهیه کنند به افراد دیگری مسئول اداره آنها شوند. البته باید بدانید که پردازش تراکنش در خودپردازها هزینه‌ای برای افراد ندارد. زمانی می‌توان درآمد بیشتری از تراکنش‌های بانکی را کسب کرد که کارت‌بانکی در دستگاه خودپرداز وارد شود با سوئیچ دستگاه ATM تفاوت داشته باشد. پس بهتر است که برای تهیه خودپرداز از بانک‌های استفاده کنید که دارای تعداد کمتری کارت هستند و مقدار تراکنش آنها هم کمتر باشد.

سودآوری و کسب درآمد از خودپردازها

باتوجه‌به اینکه امروزه دستگاه‌های خودپرداز یکی از ابزارهایی است که موجب بیشترشدن فروش در کسب‌وکارها و درآمد بیشتر می‌شود، برخی از مالکان شغل‌ها برای اینکه درآمد بیشتری داشته باشند از دستگاه‌های خودپرداز استفاده می‌کنند.

زیرا فروشگاه‌هایی که دستگاه خودپرداز دارند میزان خرید دو تا دونیم درصد بیش‌تر از فروشگاه‌های دیگر است. پس یعنی با این وسیله میزان فروش بیشتر را می‌توان تجربه کرد. هزینه‌های پردازش در معاملات با دستگاه خودپرداز مبلغی حدود ۱۰۱ درصد از کل پول می‌تواند برای صاحب دستگاه و بانک سود به دست بیاورد.

پس میزان کسب درآمد از خودپردازها به افراد و دستگاه خودپرداز و مالک آن و محلی است که در آن قرار گرفته دارد و سود حاصل ۶۰ درصد به صاحب خودپرداز ۱۴۰ درصد به بانک مربوطه تعلق می‌گیرد. هرچقدر شغل یا کسب‌وکار شما طرف‌داران بیشتری داشته باشد، مشتریان و افراد بیشتری از دستگاه استفاده می‌کنند و درآمد بیشتری هم کسب می‌کنید. اگر مشتریان مداوم و همیشگی داشته باشید، سالیانه میلیون‌ها تومان درآمد خواهید داشت.

خودپرداز یا دستگاه ATM چیست؟چه تراکنش‌ها و خدماتی سود بیشتری دارد؟

با توضیحات بالا نحوه سودآوری و کسب درآمد از طریق دستگاه خودپرداز را متوجه شدید. حالا می‌خواهیم بدانیم معمولا چه تراکنش‌هایی با این دستگاه باید انجام شود تا سود بیشتری نصیب مالک دستگاه شود. زمانی دستگاه خودپرداز دارای سود بیشتری می‌شود که از این دستگاه وجه نقد برداشت شود. زیرا اگر دستگاه در مکانی شلوغ و پرتردد مخصوصا در مکان‌هایی  که افراد نیاز به برداشت وجه نقد داشته باشند، نصب شود، حتما درآمد ماهانه بسیار افزایش پیدا می‌کند.

با این روش سرمایه اولیه سرمایه‌گذار به‌حساب اصلی خود باز خواهد گشت. برداشت‌های وجه نقد را در پایان هر ماه بانک مرکزی محاسبه می‌کند و بین بانک عامل و صاحب دستگاه تقسیم می‌کند. البته دیگر تراکنش‌های بانکی که به اسم تراکنش‌های غیرنقدی هم معروف است کارمزدی با مبلغ مشخص دارد که البته هرساله به دستور بانک مرکزی به دلیل تورم متغیر است.

می‌توان این‌طور بیان کرد که برای استعلام گرفتن موجودی حساب مبلغ ۶۰۰ تومان، کارت به کارت کردن یا انتقال پول ۳۰۰ تومان، خرید شارژ ۱ درصد از هر خرید، پرداخت انواع قبض‌ها هم ۱۵۰ تومان به‌حساب بانک دستگاه خودپرداز واریز می‌شود.

کلام پایانی

صاحب دستگاه خودپرداز از جمله محدود شغل‌هایی است که می‌تواند به برگشت سریع سرمایه امیدوار بود. میزان کسب درآمد از خودپردازها برای صاحب دستگاه خودپرداز نامحدود است. البته باتوجه‌به میزان تراکنش‌هایی که در طول روز با این دستگاه انجام می‌شود در پایان ماه به سود تبدیل می‌شود. این روش یکی از جدیدترین روش‌های کسب و درآمد است که سرمایه‌گذار می‌تواند سرمایه خود را سریع برگرداند