
پيكربندی دستگاه پوز
بركسی پوشيده نيست كه دستگاه پوز امروزه جزء ملزومات اصلی كسب و كارها به شمار می رود و همه مشاغل خدماتی موظف به تهيه دستگاه كارتخوان هستند. در اين مقاله قصد داريم در مورد يكی از دغدغه های مهم خريداران دستگاه پوز يعنی پيكربندی دستگاه پوز يا همان انجام تنظيمات اوليه دستگاه كارتخوان بپردازيم. انجام اين روند بسيار ساده است و نياز به انجام اقدام پيچيده ای نيست.
پيكربندی دستگاه پوز
زمانی نياز به پيكربندی دستگاه پوز وجود دارد كه كه يا دستگاه را به صورت غير فعال تحويل گرفته باشيد يا اينكه به هردليلی دستگاه غيرفعال بوده و حالا می خواهيد دستگاه را مجددا راه اندازی كنيد. مراحل راه اندازی دستگاه پوز به شكل زير است :
اگر دستگاه شما سيار است در اولين قدم بايد يک سيم كارت در دستگاه قرار دهيد به گونه ای كه گوشه سيم كارت به سمت بالا باشد. البته نحوه صحيح قرار دادن سيم كارت در دستگاه مشخص شده است دقيقا مانند محل قرار دادن سيم كارت در گوشی موبايل كه تصوير قرار دادن سيم كارت كاملا مشخص است. اين نكته را هم در نظر داشته باشيد كه معمولا دستگاه های پوز سيم كارت های پانچ شده را شناسايی نمی كنند به همين خاطر به هيچ عنوان سيم كارت را پانچ نكنيد.

بعد از قرار دادن سيم كارت و اطمينان از شارژ بودن باتری دكمه قرمز رنگ را كه معمولا در قسمت پايينی دستگاه قرار گرفته به مدت چند ثانيه فشار دهيد و منتظر باشيد تا دستگاه لود شود. بعد از لود شدن دستگاه و نمايش منو و صفحه اصلی كليد F1 را فشار دهيد و گزينه 1 را انتخاب كنيد. اگر صفحه نمايش كارتخوان لمسی است كه می توانيد گزينه يک را لمس كنيد در غير اين صورت كليد يک را در صفحه كليد فشار دهيد.
پس از طی فرايند گفته شده وارد صفحه ای می شويد كه بايد رمز دستگاه را وارد كنيد كه پس از وارد كردن رمز يک منو نمايش داده می شود كه در اين منو بايد گزينه يک را انتخاب كيند. پس از انتخاب گزينه يک منتظر بمانيد تا پيامک فعال سازی دستگاه برای شما ارسال شود.
نكته بسيار مهمی كه حتما بايد در نظر داشته باشيد اين است كه برای راه اندازی دستگاه پوز و متصل شدن به شبكه بانكی نياز به گرفتن مجوز يا تاييديه از شاپرک داريد. لذا بهتر است برای فعال سازی حتما از افراد با تجربه و يا شركت های فعال در اين زمينه كمک بگيريد. در خصوص رد شدن مدارک هم بايد گفت كه گاهی پيش می آيد كه كارشناسان شاپرک مدارک ارسالی شما را تاييد نمی كنند كه در اين مواقع می توانيد علت رد شدن مدارک را از كارشناسان جويا شويد و نسبت به اصلاح و ارسال مجدد مدارک اقدام كنيد. بازه زمانی بررسی مدارک هم 7 تا 10 روز كاری است و نيازی به پيگيری های مكرر در اين بازه زمانی وجود ندارد. از آن جايی كه ارسال مدارک به شكل الكترونيکی صورت می گيرد بهتر است مدارک اسكن شوند و اگر به اسكنر دسترسی نداريد از دوربينی استفاده كنيد كه كيفيت بالايی داشته باشد. اين نكته را هم در نظر داشته باشيد كه هر گونه خط خوردگی يا لاک گرفتگی منجر به رد مدارک می شود لذا بهتر است با رعايت اين موارد از رد شدن مدارک پيشگيری كنيد تا لازم نباشد دوباره اين فرايند طی شود چرا كه باعث اتلاف وقت و هزينه می شود.
شركت پوز پرداز
همان طور كه در بالا گفته شد ممكن است در فرايند فعال سازی، دريافت تاييديه و به طور كلی پيكربندی دستگاه پوز با مشكل مواجه شويد لذا بهتر است از يک مشاور در اين زمينه مشورت بگيريد. شركت پوز پرداز از جمله شركت هايی است كه خدمات مشاوری لازم قبل و بعد از خريد را به صورت رايگان به مشتريان ارائه می دهد. در واقع اين شركت علاوه بر ارائه مشورت هايی كه قبل از خريد نياز داريد اعم از انواع دستگاه كارتخوان، كيفيت دستگاه ها، مدل ها، دستگاه مناسب كسب و كار شما و… به ارائه مشاوره های لازم بعد از خريد از جمله پيكربندی دستگاه، نگهداری از دستگاه و… هم می پردازد.
0 دیدگاه